i Ålesund 22.-24.august 2019

Lokalmat restaurant på Sankten (2018) /

Gå ikke glipp av muligheten til å smake på en rekke småretter når «Chefs Dinner Norge» inviterer til unike smaksopplevelser i eget telt på St. Olavs Plass. Alle råvarer de bruker til kokkeleringen hentes direkte fra festivalens utstillere og prisen er satt til kun kr. 100,- pr. person (Inkludert påfyll).
Gå ikke glipp av muligheten til å smake på en rekke småretter når «Chefs Dinner Norge» inviterer til unike smaksopplevelser i eget telt på St. Olavs Plass. Alle råvarer de bruker til kokkeleringen hentes direkte fra festivalens utstillere og prisen er satt til kun kr. 100,- pr. person  (Inkludert påfyll). 
 
-Dette gjør vi for å vise frem de gode råvarene som faktisk finnes i sentrum disse dagene. Det er ment som inspirasjon til publikum, men gir festivalen en flott mulighet til å fremheve noen av produsentene, forteller Nils Henning Nesje, som sammen med Torstein Hatlevik, Preben Moen og Gunnar Nagell Dahl utgjør «Chefs Dinner Norge». 

En kvartett som er kjent for å by på både god mat, prat og underholdning. 

-Du kan si det sånn, det skjer mye på impuls. Ta for eksempel Gunnar. Det er han som har ansvaret for alle historier fra livet og ned, ler Nils Henning. 

Om menyen

-Det vil bli servert ulike småretter. Som torsdag, på åpningsdagen, da er vi klare med blant annet en bygotto kokt på øl. Den skal toppes med cognac-marinert og gravet ørret fra Gardskjøkkenet og tare fra Umare på Smøla. Så skal vi selvfølgelig ha en kjøttrett. Da bruker vi kje fra Melchiorgarden i Norddal som toppes med en vellagret gaudaost Fra Møre og Romsdals første byysteri av håndverksoster,  Fonte Verdi, i Molde. Så skal den få litt grønt dryss og spirer fra Byfarmen, forteller han. 

Restauranten følger festivalens åpningstider: torsdag og fredag 11-19 lørdag 11-18.

Dette er gjengen du også treffer på «Ganespa» på Fjellstua lørdag kveld. 
FÅ BILL!

 


 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no