i Ålesund 23.-25.august 2018

Ganespa på Fjellstua – en matopplevelse av de sjeldne /

Den Norske Matfestivalen i Ålesund og Fjellstua inviterer til en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige under Matfestivalen i Ålesund fredag 24 august; GANESPA!
Her skal ganen få en spaopplevelse på byens tak den sent vil glemme!
I regi av lokalmat entusiastene i Chefs Dinner Norge serveres det en meny på et sted mellom 10 og 15 retter (de som teller får vite…) utelukkende basert på lokale og kortreiste råvarer, i all hovedsak fra produsenter du på dagtid kan treffe på gatemarkedet i bysentrum.
 
Chefs Dinner er blant Norges største ildsjeler for lokal mat og drikke

Chefs Dinner Norge består av Bondelagskokken Nils-Henning Nesje fra "Mat med hjerte", Preben Moen fra Gloppen Hotell, Gunnar Nagel- Dahl, tidligere matattache ved Fylkesmannen i Hordaland og Torstein Hatlevik fra Haaheim Gaard.

Chefs Dinner Norge komponerer måltider med lokalmat og humor, med noe av det fremste Norge kan by på av lokale råvarer og kreativ kokkekunst. 

De brenner for den ureiste maten, og formidling av kjærligheten til lokal mat = ekte matglede!

Arrangementet starter med en aperitiff og litt småknask kl. 18:30.

Billetter kr 1 145,- kjøper du her på Tikkio.com - begrenset kapasitet!
 
Drikkepakker tilpasset menyen selges ved ankomst. 




 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no