i Ålesund 23.-25.august 2018

Champagnemiddag /

Radisson Blu Hotel, Ålesund inviterer til storslått bankett-middag i storsalen lørdag 25. august kl. 19.00.
Denne kvelden serveres en nydelig 5-retters middag med ekte bobler fra Champagne-husene Ayala og Bollinger. Begge hus leverer bobler med topp kvalitet, stor friskhet og eleganse.
Konferansier og vinkjenner Øyvind Tveit fra Vinconsult AS vil presentere de forskjellige vinene og gi et såkalt «crash-course» i bobler.

Det vil bli musikkinnslag underveis og etter middagen.

Pris pr. kuvert kr. 1495,- Ønskes overnatting har hotellet gode priser i tilknytning til arrangementet. 

Ikke gå glipp av denne helaftenen i august!

Påmelding gjøres på telefon: 70 16 00 00/70 16 00 85 eller mail: booking.alesund@radissonblu.com


 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no