i Ålesund 22.-24.august 2019

Vi inviterer nye lokalmatprodusenter til gratis deltakelse /

Matfestivalen ønsker at flest mulig lokalmatprodusenter deltar under årets Matfestival, og inviterer derfor produsenter som tidligere ikke har deltatt på Matfestivalen til GRATIS deltakelse på vår nye arena; Lokalmat torget!
Den Norske Matfestivalen i Ålesund tilbyr gratis utstillerplass for nye lokalmatprodusenter  under årets Matfestival 23.-25.august. Matfestivalen i Ålesund har sterk fokus på å få flest mulig lokalmatutstillere/selgere på festivalarenaen, og dette har utviklet seg fint de siste årene. Vi er imidlertid klar over at flere mindre lokalmatprodusenter synes at leie av salgsplass kan koste mer enn det smaker, og de er usikker på om de kan betjene 30-40 000 besøkende i løpet av tre dager.
Både for å få større bredde og for å rekruttere nye lokalmat-produsenter som deltakere kan vi i år tilby gratis utstillerplass i et eget lokalmat-torg for små produsenter som vil teste markedet og sjekke om dette er noe for de.
Dere kan delta en, to eller alle tre dager, men må delta under hele åpningstiden (11-19 torsdag/fredag, 11-18 lørdag). 
Tilbudet gjelder lokalmatprodusenter som ikke har deltatt på Matfestivalen de siste tre årene.
Vi etablerer et eget lokalmat-torg i Gågata, og utstillere må ha med eget telt, eventuelt leie telt via Matfestivalen. Strøm og bord ordner vi!
Du søker om gratis utstillerplass ved å bruke denne linken innen 1 juni https://no.surveymonkey.com/r/D7QJ7VX


 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no