i Ålesund 22.-24.august 2019

Gjentar klippfisksuksessen i Korsatunellen! /

-Her gir vi alt, sier festivalsjef Terje Devold og oldermann Johan Nicolayse i kokkelauget. Lørdag på dagtid dekker de nok en gang tidenes klippfiskbuffet i Korsatunnellen.
Rekord
 
I samarbeid med Matfestivalen inviterer Kokkenes Mesterlaug i Møre og Romsdal til tidenes klippfiskbuffet i Korsatunellen lørdag 25 august kl 12:00-15:00.
 
Her serveres et utall varme og kalde klippfiskretter tilberedt av regionens egne kokker - kanskje blir dette "verdens største klippfiskbord"?
 
For kr 130,- nyter du det du kan klare!
 
- I fjor serverte vi et 40-talls ulike klippfiskretter til over 700 gjester på tre timer, forteller Johan Nicolaisen stolt. I år begrenser vi antall retter noe, men øker volum og forbedrer buffetoppsettet slik at vi kan ta i mot enda flere gjester.
 
- I fjor lærte vi også at med god mat hører god drikke, påpeker festivalsjefen. I tillegg til at flere av bryggeriene som deltar under Ålesund Ølfestival stiller med sine smaksprøver av håndverksøl (bonger kjøpes) stiller vi også med salg av vann, mineralvann og vin under dette fantastiske arrangementet, forteller Devold. 

For kr 100,- får du ditt eget glass og 4 bonger som gir deg 4 smaksprøver a 1 dl av det ypperste Norge byr på av øl (alternativt cider, mineralvann. eller vin).
Inngang Korsatunellen fra St Olavs Plass - varighet kl 12:00-15:00.
 
Begrenset antall plasser!
 
 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no