i Ålesund 22.-24.august 2019

Invitasjon til barnehager og skoler /

Under årets Matfestival har vi satt av torsdag og fredag til grupper og klasser som vil lære seg å lage god mat. Tilbudet er helt gratis, men krever påmelding!
Også under årets Matfestival har vi satt av torsdag og fredag til barnehagegrupper og skoleklasser som vil lære seg å lage god mat. Tilbudet er helt gratis, men krever påmelding!

Vi gleder oss til mat og morro for matmonser når vi åpner fagteltene «Havets Skattkiste» og «Fiskekakefabrikken» kl. 11.00-15.00 både torsdag og fredag. 

-Vi er opptatt av at «Barnas Matfestival» skal være en god og ikke-kommersiell arena for de små. Derfor øker vi også satsingen i fagteltene der våre minste besøkende skal få boltre seg i gode smaker når de lærer seg å lage både fiskemiddag i folie og fiskekake fra bunnen av, forteller festivalsjef Terje Devold, som legger til at det er første mann til mølla. 

-Utenom periodene som vi har «låst» til barnehager og skoler, vil aktivitetene på Barnas Matfestival være åpen for alle som besøker festivalen. I fjor stekte Klippfiskakademiet rundt 3000 fiskekaker, noe som viser at god mat går unna, ler han. 

Påmelding

Ønsker din skoleklasse eller barnehage å besøke Matfestivalen og benytte seg av tilbudet om gratis mat og undervisning sender dere en epost til: mette@klippfiskakademiet.no 

Barnas Matfestival

Selve arenaen til barnas egen Matfestival finner du på p-lokket på St. Olavsplass hvor der også vil være en rekke andre aktiviteter torsdag til og med lørdag kl. 11.00-18.00. 

-Vi får besøk av den flotte «Hakallegaarden», her blir egen burgerbar, trøtraktorer og ulike aktiviteter for barna.

Sponsorer Barnas Matfestival:

Nærings-og fiskeridepartementet
Sparebanken Møre
Felleskjøpet 
Nortura/Tine/Bama
Over 3000 små fiskekaker forsvant i gapet på små matmonser under fjorårets matfestival i Ålesund sentrum.  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no