i Ålesund 24.-26.august 2017

Kulinarisk "Pop-up" /

Fredag og lørdag inviterer Scandic Parken til en eksklusiv "pop-up" restaurant med hele syv retter i 9. etasje.
Kvelden starter med en frisk aperitiff etterfulgt av en utsøkt 7-retters meny, komponert av assisterende kjøkkensjef Ragnar-André Grønbech. 

Med på kjøpet får du en fantastisk utsikt over Ålesund by!

Meny:

Oksehalesuppe 
serveres med grønnsaksruletter 
(mlk, glt, slr)
**
Pannesteikt kamskjell
med maiskrem, ristet sopp, ertepure tilsmakt brunet smør, og chorizo-olje.
(mlk, svl, blt)
**
Klippfiskmedaljong fra Jangaard
serveres med linseragu, smørstekt saltyfingers, hjemmelaget løkringer, rødbetstøv, rouillesaus og potetkrem
(soy, mlk, fsk)
**
Champagne granitè, tilsmakt elderflower (hylleblomst)
(svl)
**
Langtidsstekt indrefilet av okse og braissert nyretapp
serveres med grillet sjøkreps, persillerotkrem, bourgognesaus og chili puck-potet 
(mlk, svl, skl)
**
Bitterkokt pære
servert med bleu d`auvergne og kjeks
(svl, mlk, glt)
**
Sjokolademousse og pasjonsfruktmousse
med marengstopper, pasjonsfrukt coulis og pistasj svamp
(mlk, glt, egg, spor av nøtter)

Pris inkl. aperitiff: 995,-

Mat smaker vel best med vin? Vi har derfor satt sammen 2 vinpakker som egner seg utmerket til kveldens 7-retters. 

Vinpakke 1: 475,-
Vinpakke 2: 675,-

Aperitiff serveres klokken 19:00
Middagen serveres klokken: 19:30

Ta kontakt med restaurantsjef Bente Knotten for bordbestilling.
Tlf: 70 13 22 87 / e-post: bente@parkenhotel.no


Salgssjef Trude Nybø, assisterende kjøkkensjef Ragnar-André Grønbech, og Linda Olsen hos Scandic Parken gleder seg til to kvelder utenom det vanlige.  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no