i Ålesund 24.-26.august 2017

Winemaker´s dinner /

Fredag og lørdag kan du oppleve winemaker’s dinner i regi av Vino Piemonte på Kulinarisk Spiskammer og Kabb.
Fredag 25. august: 

Barolo-produsenten Lorenzo Olivero, fra vinhuset Olivero Mario (www.oliveromario.com), Piemonte, Italia, kommer til Ålesund under Matfestivalen 2017. Lorenzo har fått veldig gode tilbakemeldinger på sine viner og du får nå muligheten til å bli bedre kjent med han og hans viner. Lorenzo blir vinmaker for Vino Piemonte AS (www.vinopiemonte.no) sin Barolo-vinmark i Monforte d’Alba, den første norskeide Barolo-vinmark noensinne.

Kl. 19:00 Kulinarisk Spiskammer (påmelding inntil 50 personer) Kr. 995 per pers. for 4 retter og 5 viner Påmelding til: post@vinopiemonte.no 


Lørdag 26. august:

Winemaker’s dinner på KABB kl 18:00 (påmelding inntil 20 personer) Kr. 795,- per person for tapas retter av både fisk, skalldyr og kjøtt samt 3 viner Påmelding til: post@vinopiemonte.no 

Barolo-produsenten Lorenzo Olivero, fra vinhuset Olivero Mario (www.oliveromario.com), Piemonte, Italia, kommer til Ålesund under Matfestivalen 2017. Lorenzo har fått veldig gode tilbakemeldinger på sine viner og du får nå muligheten til å bli bedre kjent med han og hans viner. Lorenzo blir vinmaker for Vino Piemonte AS (www.vinopiemonte.no) sin Barolo-vinmark i Monforte d’Alba, den første norskeide Barolo-vinmark noensinne.


   
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no