i Ålesund 22.-24.august 2019

Ålesund Ølfestival til Korsatunellen /

Ålesund Ølfestival arrangeres i år for tredje året på rad under Den Norske Matfestivalen i Ålesund.
De to foregående årene har Ølfestivalen blitt utsolgt så fort at vi nå tar et skikkelig grep; vi flytter arrangementet inn i Korsatunellen!
Dette dobler både antall bryggeriplasser og antall billetter vi legger ut for salg!
Etter at vi to år på rad har opplevd utsolgte billetter og har måttet avvise bryggerier som ønsker å delta under Ålesund Ølfestival har vi besluttet å flytte arrangementet inn i Korsatunellen.
Korsatunellen som går tvers gjennom bysentrum fra St Olavs Plass til Keiser Wilhelmsgate mer enn dobler kapasiteten for publikum og bryggerier. I tillegg kommer selvsagt fordelen av at den er "væruavhengig" og at den har svært god toalett-kapasitet - en ikke ubetydelig fordel for en Ølfestival...
 
Vi vil selvsagt legge vekt på å innrede og pynte tunellen på en optimal måte for to herlige kvelder med godt drikke, den gode samtale og sosialt samrøre!
 
Vi har også lyttet til de som ønsker tidligere åpningstid slik at et besøk på Ølfestivalen kan kombineres med andre gjøremål den kvelden, og åpner dørene kl 17:00 lørdag 26 august.
 
Ålesund Ølfestival har følgende program;
 
 
 
 FREDAG 25 AUGUST
19.00-00.00
NM I MIKROBRYGG I KORSATUNELLEN.
Vår region har en rekke unike små og store ølprodusenter, og denne kvelden byr de på seg selv. Mange ulike bryggerier som alle har med to-fem ulike sorter! Billett: 325,- inkluderer glass med fem bonger. (Flere kan kjøpes til). Billetter og ekstra bonger kan kjøpes her https://tikkio.com/tickets/1884-alesund-olfestival
 
                LØRDAG 26 AUGUST
17:00-00:00
NORSK ØLKVELD I KORSATUNELLEN
Den store ølkvelden for alle. Her møter du små og store produsenter fra hele landet! Billett: 345,- inkluderer glass med fem bonger. (Flere kan kjøpes til).
 


 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no