i Ålesund 24.-26.august 2017

Alt om utstillerne (2016) /

I alt 60 ulike tilbydere av et rekordstort utvalg av produkter, smaker og matopplevelser fyller Gågata, St Olavs Plass og Notenesgata når Den Norske Matfestivalen i Ålesund åpner onsdag 24 august kl 11:00.
De fleste er fra vår egen region, men flere av tilbyderne har reist langt for å møte matinteresserte besøkende i Ålesund sentrum.
Her følger en kort beskrivelse av de som deltar som utstillere under årets Matfestival (endringer kan komme);
 
I Gågata (Kongens Gate fra Kulturpaviljongen til St Olavs Plass) finner du;
 
Brusdalsheimen stiller i år som i fjor med loddsalg på en fritidsbåt
Europeisk Marked tilbyr et rikholdig utvalg av oliven og olivenprodukter
Traktøren flytter ut av butikken og tilbyr smoothies
Adams Matkasse presenterer matkasser levert rett på døren
Michael Kulka tilbyr tyrkisk halva (søtt bakverk)
Bella Italia byr på italiensk "pålegg" som salami, skinke og oster
Brito Spekemat tilbyr sine populære spekepølser og lignende
Memira tilbyr synskorrigerende behandling
Scandic-hotellene i M&R presenterer utvalg fra sine menyer
Pralina er en lokal sjokoladeprodusent som flytter ut i Gågata
Drågen Smokehouse har med seg lakseprodukter og klippfisk av høy kvalitet
Fremtiden i våre hender har fokus på all maten vi kaster
Krokstad Gårdsmat tilbyr spekemat av ulike typer
Komfortshop tilbyr hendige kjøkkenredskaper
Mandel&Melis tilbyr sine sagnomsuste bakervarer
Tine slår til med lefse, gammalost og kefir!
Cup of tea tilbyr et rikholdig utvalg av te med tilbehør
Enjo stiller med ulike renholdsprodukter
Teaterfabrikken frister med nystekte sveler og en morsom kommentar
Garnviks Røkeri stiller med ulike laks- og ørretprodukt
Kremmern Spekemat har et rikholdig utvalg av spekemat
Sagbakken Lefsebakeri tilbyr selvsagt lefser av ulike slag
Vafleriet tilbyr sine "belgiske vafler" med spesialutviklet oppskrift
 
St Olavs Plass finner du Bondens Marked med;
Gode Greier med sitt utvalg av bærprodukter, honning og annet godt
Lomelde Gard med ferske produkter fra bærhagen
Slogen Mat med et variert tilbud av kjøttprodukter
Flora Herbarius med urteprodukter, bærsirup, geleer og lignende
Humborstad Kjøtt med spekemat og sylte av gris, okse og får
Gardskjøkkenet med sine populære laks- og ørretprodukt
Heimtun med kjøtt av vestlandsk fjordfe og sau og lammepølser
Mor Sigfrid kommer med sine lefser, kaker og flatbrød
Påldtun Frukt og Bær tilbyr saft, syltetøy, gele og hermetisert frukt
Kandal Kjøtt har med ulike kjøttprodukter av geit og kje
Arctic Mustard kommer helt fra Bodø og tilbyr ulike typer sennep
 
Videre bortover Notenesgata ligger årets nyskaping "Street Food Marked" hvor alle utstillerne tilbyr "håndporsjoner" av varm og kald mat. Her finner du;
Skei Gård Gårdsmat med hamburgere av egne Angus-kyr på Karmøy
Klippfiskakademiet med håndlagde klippfiskburgere
Dolly Dimples selvsagt med pizza
Boa Noa med asiatisk grillmatt
Tortilllas med nylagde mexikanske tortilllas, burritos og annet
Ulstein og Hareid Dykkerklubb dukker opp med kamskjellgryte
Thai Nam Nam med asiatisk grillmat
Mia Tky tilbyr ulike middelhavsretter
Brasserie Normandie (Scandic Parken) byr på sin populære fiskesuppe
Wok and more tilbyr ulike wok-retter og mer...
Bollywood kommer fra Haugesund og tilbyr indisk mat
Ellingsøy Restaurant&Catering tilbyr selvsagt bacalao
BZH Normann byr på franske bakervarer
Ålesund Videregående Skole/Credo tilbyr varme fiskekaker
Jarunee Haugen byr på asiatisk grillmat
Borgund Videregående Skole varierer utvalget sitt dag for dag
Restaurant Zuuma byr på sushi og sjømatretter
Sail Inn er en nyåpnet gresk restaurant i Eidsdal, og de fyrer opp grillen
 
og sist, men slett ikke minst;
Myklebust Hvalprodukter tilbyr ulike hvalretter i Festivalteltet - Verdens Største Hvalrestaurant - på taket av Sankten Parkering.
Hvalbåten Kato rekker ikke hjem fra feltet til Matfestivalen i år, men utenfor teltet står Myklebust Hvalprodukter klar for å selge verdens beste hvalkjøtt fra årets sesong!
 
Her er det bare å la matpakken ligge igjen hjemme og nyte tilbudet av gode smaksopplevelser!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Foto: Terje Borud/Innovation Norway  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no