i Ålesund 23.-25.august 2018

Alt om Barnas Matfestival (2016) /

Her ser du alt som skal skje under Barnas egen Matfestival i Ålesund sentrum.

Vi gleder oss til festival sammen med de aller minste! 

Åpningstider: Onsdag-fredag 11.-18.00 lørdag 11.00-17.00 

Her er litt om det som skal skje:


Havets Skattkiste


"Havets skattkiste" er en videreføring av konseptet Fiskesprell der barn og unge får lære om fisk og fiskemat. Dette har vært et fast innslag under Matfestivalen i Ålesund, og i år utvider vi tilbudet sånn at enda flere får være med.  Først på dagen prioriteres inviterte barnehager og etter klokken 14.00 lager vi drop-in. For at dette skal gå opp, så er det max 20 barn pr. pulje og det blir fortløpende påmelding ved teltet. 


Fiskekakefabrikk Fra filet til fiskekake! 


Klippfiskakademiet inviterer barn og familier til eget show der du lærer å lage Tares supergode fiskekaker. Best av alt, når de er ferdige får du smake! Kjøres hver hele time fra kl. 11.00 og ut dagen. Ta med deg oppskrift og prøv hjemme. 


Hakallegarden (Åpner torsdag). 


Møt dyrene og menneskene fra fantastiske Hakallegarden. Små grisunger, kyllinger, høne og hane, kattunger, esel, hunden Luna og flaskelam. Gjett om det blir koselig! Salg av sveler samt  thermos og matboks med bilde av dyrene. 


Fiskedam


Sparebanken Møre inviterer deg til å prøve fiskelykken i egen fiskedam. Klarer du å fange de viltre robotfiskene? 


Trøtraktorer


Lån en traktor og utforsk festivalområdet. Felleskjøpet tar med seg trøtraktorer tilpasset  små nysgjerrige festivaldeltakere. Velkommen!  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no