i Ålesund 24.-26.august 2017

Ærlig mat - Ja takk!  /

Bondelaget og Fylkesmannen i Møre og Romsdal arrangerer matseminaret «Ærlig mat – ja takk!» i samarbeid med Matfestivalen i Ålesund. Et seminar for alle som liker mat. Her ser du hele programmet.
Scandic Parken Hotell i Ålesund torsdag 25. august kl. 11.00 –16.00.
 
Kl 11.00 – 12.30:
TEMA 1 - Hvordan bygger norsk matproduksjon tillit til forbrukeren?
Hvilken mat vil vi ha? v/Yngve Ekern, matblogger og tidligere journalist i Aftenposten
Norsk mat – et førstevalg for den bevisste forbruker? v/Brita Skallerud, nestleder i Norges Bondelag
Hvordan bygger vi tillit til norsk mat? v/Knut Storberget, landbrukspolitisk talsmann i Arbeiderpartiet
Oppsummering, spørsmål og diskusjon
 
LUNSJ – det serveres lokal mat
 
Kl. 13.30 – 15.00: TEMA 2 - Fortellingen om maten
Smått er godt? v/Anita Vingen, bybonde og journalist som har skrevet masteroppgave
«Grassfed beef» – hva og hvorfor? v/Trond Ivar Qvale, økobonde fra Nes på Romerike
Nortura – hvorfor kjøtt fra grasfôra dyr? v/Åse Kringlebotn, kommunikasjonssjef i Nortura
Oppsummering, spørsmål og diskusjon
 
PAUSE
 
Kl. 15.15 – 16.00: TEMA 3 - Mat og miljø
Kua – en klimaversting? v/Rose Bergslid, rådgiver i NORSØK
Oppsummering, spørsmål og diskusjon

Påmelding og pris: 
For nærare informasjon, ta kontakt med Møre og Romsdal Bondelag: 
tlf. 414 18 871 eller more.romsdal@bondelaget.no
Deltakeravgift: 300,– kr per person.

Påmeldingsfrist: fredag 19. august.


 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no