i Ålesund 24.-26.august 2017

Økologisk og lokalt /

«Søstrene Fryd» i Kongens Gate er et unikt konsept med økologisk og lokal mat. De byr på et svært bredt program under årets festival.
Onsdag er det klart for «Økologisk lunsj» på Søstrene Fryd. Her serveres to-retters og Debio vil være tilstede for å dele informasjon med gjestene. På kvelden er de klare for en helaften med lokale, kortreiste og økologiske produkter pakket inn i en helt spesiell «Matreise» presentert av Nils Henning Nesje. 

Torsdag serveres det gratis «Økoglogisk frokost» arrangert av Debio 08.00 - 10.00. Her blir det innlegg fra Debio v/Emil Mohr og  fra Kolonihagen og Maaemo v/Jon Frede Engdal. Påmelding. Til ettermiddagen arrangerer de «Glutenfri bakefest» der allergenfrie matgleder presenteres og debatteres i hyggelige rammer. Kl. 16.00-17. 30 

Fredag er det "Klippfiskens dag" og både lunsj og middag har ulike klippfiskretter på menyen. Helaften med klippfisk fra kl. 19.00 der man også får presentert historie og det blir levende musikk fra kl. 21.00. 

Mye å se frem til hos Søstrene Fryd der altså! Ønsker du å melde deg på eller reservere bord gjør du det til post@sostrenefryd.no eller telefon; 70 10 05 12

(Se utfyllende informasjon i hovedprogrammet på våre sider). 

Søstrene Fryd har åpen 11.00 - 24.00 hver dag under årets festival og kan tilby lunsjretter fra 11- 16.00 og A la carte fra 16.00. Alt som serveres er i tillegg glutenfritt!



Eget festivalprogram hos "Søstrene Fryd".  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no