i Ålesund 24.-26.august 2017

Klippfisk og olivenolje hos Oliviers & co /

Nord møter sør i perfekt harmoni hos Oliviers & Co i Kipervikgata 18. Under Matfestivalen møter førsteklasses klippfisk fra J&J Dybvik As solmoden olivenolje fra Italia - kan det bli bedre?
Onsdag24 august fra kl 13:00 til kl 18:00 møter du kokken Ole Christian Skogen som produserer og serverer smaksprøver av klippfisk fra J.J. Dybvik AS kombinert med olivenoljer og tapenade fra Oliviers & Co.
 
Torsdag 25 august har Ole Christian reist hjem, men klippfisken fra J&J Dybvik ligger igjen til nok en dag med smaksprøver av førsteklasses klippfisk, solmoden olivenolje og smaksrike tapenaer hos Oliviers & Co. i Kipervikgata 18. Pågår mellom 13:00 og 18:00.
 
Begge arrangementene er gratis!


 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no