i Ålesund 23.-25.august 2018

Festivalprogrammet er klart /

Programmet for Den Norske Matfestivalen i Ålesund 24.-27. august er nå lagt ut, og viser et bredt spekter av minneverdige opplevelser. Detaljert program dag for dag finner du i venstremargen under "Program 2016".
Programmet for Den Norske Matfestivalen i Ålesund i år viser et førtitalls ulike arrangementer over fire dager i tillegg til selve publikumsfavoritten; gatemarkedet i Gågata og på St Olavs plass med bl.a. Lokalmat marked og Street Food marked.
 
Frister det med østers og champagne? Er du kanskje mer interessert i kombinasjonen klippfisk og olivenolje? Eller er du en av Sunnmøres dyktige hjemmebakere som fristes av å delta i konkurransen Sunnmørsk kakebord? Valget er ditt, og tilbudet er rikholdig.
 
Ålesund Ølfestival er for sikkerhets skyld utvidet fra en til tre kvelder etter fjorårets utsolgte hus, og billetter finner du på https://tikkio.com/tickets/1205-alesund-olfestival-olbryggerkveld
 
Flere av byens restauranter bidrar til festivalstemningen med egne arrangementer og tilbud under fanen "UTVALGTE", og Klippfiskakademiet er selvsagt aktive under hele festivalen med ulike tilbud.
 
Årets nyskaping er utvilsomt Barnas Matfestival hvor barna med eller uten foreldre får et eget område å boltre seg på med Havets skattkiste, besøk av TV-kjendisene fra Hakallegården, leketraktorer fra Felleskjøpet og en rekke ulike aktiviteter og leker.
 
Vær så god - det er servert!


 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no