i Ålesund 23.-25.august 2018

"Street Food" konsept inntar Ålesund /

Matfestivalen i Ålesund har i år gleden av å presentere det første Street Food marked noensinne på Nordvestlandet. I motsetning til det tradisjonelle gatekjøkkenet er Street Food markedet en rekke ulike salgsstander som selger mat av høy kvalitet med stor variasjon over noen få dager.
– Dette blir det perfekte sted for å innta lunsj eller familiemiddagen under Matfestivalen, sier festivalsjef Terje Devold med tydelig stolthet i stemmen. Påmeldingen til denne delen av Matfestivalen har overgått våre villeste forventninger, og vi er utrolig stolte over å kunne presentere 15-20 ulike tilbydere av «porsjonsmat» på St Olavsplass under årets Matfestival.

Trend på vei inn

-Dette er svært populært i store byer og nå har vi satt det på plakaten i Ålesund. Det blir en egen opplevelse hvor besøkende kunne kjøpe porsjoner av alt fra fiskesuppe, hvalwok og grillet breiflabb til spanske churros, sushi, meksikanske burritos og franske bakervarer, sier festivalsjefen som gleder seg.   

Salgsstandene er åpne fra klokken elleve til klokken seks hver dag, og noen av tilbyderne har også planer om å holde åpent utover kvelden.

-I Festivalteltet på taket av Sankten Parkering vil publikum finne «verdens største» hvalrestaurant i regi av Myklebust Hvalprodukter. Her er det også mulig å kjøpe seg mineralvann, øl eller vin og selvsagt bord og benker inne og ute for å nyte de ulike produktene. Også på St Olavsplass vil det finnes et godt utvalg av benker og bord.

- Dette er ikke dagene for å ta med matpakke på jobb eller stresse med middagslaging hjemme, sier Devold. Dette er dagene for å innta lunsj og middag – eller mellommåltider – på vårt Street Food marked, oppfordrer han. 

 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no