i Ålesund 24.-26.august 2017

Utvalgte restauranter /

Ålesund har et rikt mangfold av serveringssteder og restauranter. Vi ønsker at dere skal gi de ekstra oppmerksomhet denne uken og har i samarbeid satt sammen en helt egen festivalmeny. Dette er dagene da vi spiser ute og opplever noe helt nytt!
Scandic Parken
Brasserie Normandie
 
Onsdag 24. august
Havets Delikatesser. Bugnende buffet med førsteklasses retter fra havet. Prisen inkluderer et flott dessertbord og kaffe/te.
Fra kl 19.00. Kr 765,-

 

Torsdag 25. august

Á la Carte meny i Brasserie Normandie

Utsøkte retter fra hav og land. Åpent kl 17.30-23.00.

 

Fredag 26. august

8-retters festivalmeny spesialkomponert for matfestivalen og laget på de beste råvarer fra inn- og utland. Forhåndsbestilling av bord
på tlf: 70 13 23 00. Oppmøte for alle kl. 19.30. Kr 995,-

 

Lørdag 27. august

Á la Carte meny i Brasserie Normandie

Utsøkte retter fra hav og land. Åpent kl. 17.30-23.00. 

For bordbestilling, ta kontakt på tlf: 70 13 23 00. 
---------------------------------------------------------------------------------
 Zuuma


Vi serverer full a la carte meny som vanlig. Sushi og småretter fra kl.11:00 hver dag og grill fra kl.16. Lørdag åpner grillen kl.11:00 som resten av restauranten.


Torsdag har vi asiatisk buffè fra kl.11:30 – 17:00. 

285,- pr pers, barn under 12 år betaler 145,-.

 
Fredag serverer vi østers og champagne hele dagen.


For bordreservasjon gå på zuuma.no å bruk bookingkalenderen vår, evt send en mail til post@zuuma.no.


Vi kan ellers friste med dagsfersk laks fra Marine Harvest i Fosnavåg, lokal soltørket klippfisk fra CftBlomvik og ferske sorbeter hver dag.


Dere finner oss også med egen stand på streetfood-området. 
--------------------------------------------------------------------------------
Fjellstua


Tapasbuffet og vinpresentasjon lørdag kl.19.00.

Vi har invitert vinprodusent Åge Folkestad som også driver sin egen restaurant i Altea, Spania til en hyggelig aften sammen med oss. Vi starter med en blå aperitiff kl. 19.00. Dans og hygge etterpå. 


Pris kr. 895,- inklusiv mat og fire glass vin.

Påmelding fjellstua@gmail.com. (Max 80 personer). 


Fjellstua er åpen hver dag under festivalen fra 11.00-22.00 

--------------------------------------------------------------------------------

Bocca 


Vi serverer «Burgermeny spesial» hver dag fra kl. 11.00-22.00 under årets matfestival i Ålesund. 


Fredag inviterer vi til Wine & Champagne fra kl. 16.00 


Pianist og livemusikk hver dag til kl. 03.00  

 

For reservasjon ring oss på: 70 10 43 14 

--------------------------------------------------------------------------------

Hoffmann Cafe & Bar


Ølsmaking onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Kom alene eller sammen med venner så tar vi deg med på ei unik smaksreise kl. 18.00  Kr. 295,- Ønsker du å reservere bord: post@chb.no ellers drop-in. 


Fredag gjør vi klart for vår populære quiz med vri! Du aner ikke hvor mye som handler om mat. Mat i film, musikk og sportens verden. For bordreservasjon: post@chb.no


Matservering hver dag fra kl. 11.00-22.00 og livemusikk fredag og lørdag. 
-------------------------------------------------------------------------------- 
XL Diner
Vi serverer full a la carte meny hver dag fra kl. 17.00 (kjøkkenet stenger 22.30)
 
Onsdag og torsdag: Klippfiskaften med 5 retters meny.  695,- per person, 24 plasser. Starter  kl. 19.00. Påmelding på tlf. 70 12 42 53 eller xldiner@xlgruppen.no
------------------------------------------------------------------------------------- 
Kabb
Vi serverer full a la carte meny hver dag fra kl. 15.00 (kjøkkenet stenger 22.30)
 
Torsdag og fredag: Ost og vinsmaking med Italia som tema, etterfulgt av tapas som står i stil til vinene. 775,- per person, 24 plasser. Starter kl. 19.00. Påmelding på tlf. 70 12 80 08 eller kabb@xlgruppen.no
------------------------------------------------------------------------------------- 
Lyst 
Vi serverer vår populære "fiskesuppe med gode saker til" hver dag under festivalen til kun kr. 125,-. Vi lager stemning og har åpen bakgård. Vi holder åpent alle dagene fra 10.00-01.00  
-------------------------------------------------------------------------------- 
Jacu 
Åpen cupping (kaffesmaking) hver dag i brenneriet. Gratis.
Sted: Jacu  parkgata 18.
-------------------------------------------------------------------------------- 
Søstrene Fryd økologisk og lokal mat. Gluten og allergenfritt. 

Onsdag:

Økologisk lunsj kl. 13.00 2 retters kr. 245,–   Debio er tilgjengelig under lunsjen for informasjon–. Påmelding på post@sostrenefryd.no eller ring tlf 70100512

5 retters helaften med lokale, kortreiste og økologiske produkter kl 19.00. En gastronomisk matreise presentert av Nils Henning Nesje Påmelding på post@sostrenefryd.no eller ring tlf  70100512

Torsdag: 

Økoglogisk frokost arrangert av Debio 08.00 - 10.00. Innlegg fra Debio v/Emil Mohr og  fra Kolonihagen og Maaemo v/Jon Frede Engdal.  Gratis - Påmelding på post@sostrenefryd.no eller ring tlf 70100512

Glutenfri bake fest med smaksmeny kl. 16 - 17.30  Allergenfrie matgleder presenteres og debatteres i hyggelige rammer hos oss. 

Fredag: 

Klippfiskens dag med flere forskjellige klippfiskretter på menyen -  Helaften med klippfisk klokka 19.00 . Presentasjon av Klippfisk  og historien bak  -  Levende musikk fra ca kl. 21.00

Lørdag:

Klippfiskens dag med ulike klippfiskretter på menyen. 

Vi har åpent 11.00 - 24.00 hver dag under festivalen og kan tilby lunsjretter fra 11- 16.00 og A la carte fra 16.00.  
-------------------------------------------------------------------------------
 
Samarbeidspartnere

Vi takker våre samarbeidene restauranter som har lagt seg i selen for å gi publikum en utvidet opplevelse under årets festival. 



Tapas. Foto: Trine Klemetsen  
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no