i Ålesund 23.-25.august 2018

Klippfiskakademiet med daglig kokketeater i festivalteltet /

Lokale råvarer og nytt tema hver eneste dag. Det er tid for Kokketeater med Klippfiskakademiet.
Lokale råvarer og nytt tema hver eneste dag er hovedingrediensene når Klippfiskakademiet inviterer til Kokketeater i Restaurantteltet på taket av Sankten parkering.
 
I år har de også med seg prisbelønte portugisiske klippfiskkokker til å styrke laget, så her kan det bli spennende retter  å smake på.
 
Har du lyst å sikre deg plass og ikke minst smaksprøver bør du være ute i god tid da der er begrenset plass. (Gratis inngang). 

Kokketeateret fremføres:
 
Torsdag 24.og fredag 25. august 
Kl. 11;30 og 15:30 Portugisiske gjestekokker
Kl. 13.00 og 17.00 Klippfiskakademiet
 
Lørdag 26. august;
Kl. 12.00, 13.00, 15.00 og 16.00 Klippfiskakademiet

 
Kokketeateret med Klippfiskakademiet fremføres i samarbeid med SUROFI (Sunnmøre og Romsdal Fiskesalslag).
 



 
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no