i Ålesund 24.-26.august 2017

Champagnelunsj på Klippfiskakademiet.  /

Visste du at Champagne og musserende viner ofte er fantastiske følgesvenner til mat? Nå kan du lære mer om akkurat det.
Bare champagne er champagne, men det finnes mange gode etterligninger.
 
Vinentusiast Øyvind Tveit fra Vinconsult AS tar deg med på en reise i boblevinens verden, der vi smaker ekte champagne ved siden av andre musserende viner som prosecco, cava og cremant.
 
Hva er nå egentlig forskjellen? Er champagne alltid bedre enn andre bobleviner? Smak og lær!
 
Musserende viner er fantastiske følgesvenner til mange typer mat. Til vinsmakingen serveres forskjellige sjøbaserte småretter.
 
Klippfiskakademiet lørdag 27. august kl 13:00-15:00. 
 
Pris kr. 495,- pr person inkludert drikke.



 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no