i Ålesund 22.-24.august 2019

Torsdag 23. august  /


 

 DAGPROGRAM

08:00-10:00

Økologisk frokost og foredrag hos Søstrene Fryd i Kongens gate. Billetter kr 100,- kjøpes her.

11:00-19:00

Gatemarkedet er åpent med Bondens marked, Street Food marked, Lokalmat torg og 80 ulike utstillere på St Olavs Plass, Gågata og Notenesgata.

11:00-19:00

Barnas Matfestival er åpen med Havets Skattkiste, Hakallegården, Fiskekakefabrikk, små og store traktorer og ulike aktiviteter for de minste.

11:00-19:00

Lokalmat restauranten er åpen på St Olavs Plass hvor Chefs Dinner Norge briljerer med lokale råvarer og kreativ kokkekunst.

11:00-19:00

Verdens største hvalrestaurant på taket av Sankten Parkering er åpen med servering av ulike retter av hval og tilhørende drikke. Salg av hvalprodukter ved teltet.

12:00

Offisiell åpning i hvalrestauranten på Sankten Parkering. Ålesund Dixie spiller

12:00

Olivenoljekurs hos Oliviers & Co i Kipervikgata. Gratis.

12:00

Jacu Coffee Roastery i Parkgata 18A har åpent kl. 10:00-15:00 med egen omvisning kl.12:00.

12:30/14:00/

16:00

Kokketeater i hvalrestauranten. Klippfiskakademiet i samarbeid med SUROFI demonstrer bruk av lokale råvarer og deler ut smaksprøver.

16:00

Olivenoljekurs hos Oliviers & Co i Kipervikgata. Gratis.

 
 
 

KVELDSPROGRAM

18:00-23:00

Søstrene Fryd i Kongens gate inviterer til ølsmaking med lett servering av mat.

19:00-00:00

Ålesund Ølfestival arrangerer Hjemmebryggerkveld i Korsatunellen. Billetter kjøpes her. Kun forhåndssalg, ikke billettsalg ved inngangen!

 
 
 
 


 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no