Olivenoljekurs hos 10-års jubilant
Folk flest /
 

Olivenoljekurs hos 10-års jubilant

Oliviers & Co i Kipervikgata feirer i år sitt 10-års jubileum og gjentar fjorårets suksess; et gratis olivenoljekurs.  Les mer...
Nybegynnerkurs i ølbrygging
Folk flest /
 

Nybegynnerkurs i ølbrygging

Dette kurset er for nybegynnere som ønsker å lære å brygge øl fra grunnen av. Vi benytter metoden "Brew-in-bag" (BIAB) som er en enkel og r  Les mer...
Jacu med kaffekurs
Folk flest /
 

Jacu med kaffekurs

Jacu Coffee Roastery har gledet Ålesundere og tilreisende med høykvalitets kaffe siden 2011, og er en god samarbeidspartner med Matfestival  Les mer...
Rica Parken Hotel med rikholdig festivaltilbud
Folk flest /
 

Rica Parken Hotel med rikholdig festivaltilbud

Rica Parken Hotel markerer Matfestivalens 30-års jubileum med et rikholdig tilbud.  Les mer...
Klippfiskakademiet med kokketeater i Festivalteltet
Folk flest /
 

Klippfiskakademiet med kokketeater i Festivalteltet

Klippfiskakademiet spiller en viktig rolle under Matfestivalen. Kokketeateret i Festivalteltet er bare ett av mange arrangementer de står f  Les mer...
Matfestivalen er også barnas festival
Folk flest /
 

Matfestivalen er også barnas festival

30-års jubilanten Matfestivalen er stolt over å kunne presentere et rikholdig tilbud til barna under årets Matfestival.  Les mer...
Festivalteltet blir samlingspunktet på kveldstid
Folk flest /
 

Festivalteltet blir samlingspunktet på kveldstid

Festivalteltet blir stedet hvor besøkende, utstillere og sang- og musikkinteresserte samles på kveldstid med sang, underholdning og god mat  Les mer...
Champagnelunsj!
Folk flest /
 

Champagnelunsj!

Lær mer om champagne og andre musserende viner! Visste du at musserende viner ofte er fantastiske følgesvenner til mat? Arrangeres på Klipp  Les mer...
Bymatvandring med Harald
Folk flest /
 

Bymatvandring med Harald

Bli med Ålesunds egen Harald Grytten på en real "Bymatvandring" lørdag kl 14:00.  Les mer...
Akevitt, øl og lokalmat
Folk flest /
 

Akevitt, øl og lokalmat

Vi inviterer til en reise i akevittens verden i samarbeide med Norske Akevitters Venner og Klippfiskakademiet torsdag 28.  Les mer...
Overskudd og energi - et seminar med Mats Petersson
Folk flest /
 

Overskudd og energi - et seminar med Mats Petersson

Ønsker du deg mer overskudd? Trenger du mer energi i hverdagen? Dette seminaret med den svenske foredragsholderen Mats Petersson kan gi deg  Les mer...
Suppeprat på Jugendstilsenteret
Folk flest /
 

Suppeprat på Jugendstilsenteret

Hvem eier Ålesunds historie? Jugendstilsenteret inviterer publikum til å dele et suppemåltid sammen med Terri Ann Senior fra Jamaica og Wai  Les mer...
Festivalteltet på St Olavs Plass
Folk flest /
 

Festivalteltet på St Olavs Plass

I tillegg til utstillere i Gågata og Korsatunellen er det i Festivalteltet på St Olavs Plass det vil skje!  Les mer...
Konferansen Matkultur og reiseliv
Fagfolk /
 

Konferansen Matkultur og reiseliv

Den Norske Matfestivalen, Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Møre og Romsdal arrangerer også i år konferansen "Matkultur og reiseliv 2014"  Les mer...
Matlaging for barn og unge
Folk flest /
 

Matlaging for barn og unge

Populære Fiskesprell er konsept utarbeida for å få barn og ungdom til å bli glad i å lage og spise sjømat.   Les mer...
Havets Festbord tilbake til Rica Parken Hotel
Folk flest /
 

Havets Festbord tilbake til Rica Parken Hotel

Det tradisjonsrike Havets Festbord vender nå tilbake til sin hjemhavn; Bankettsalen på Rica Parken Hotel. Onsdag 27 august lokker nok en ga  Les mer...
Hvem blir «Årets leverandør av økologiske produkt» i 2014?
Fagfolk /
 

Hvem blir «Årets leverandør av økologiske produkt» i 2014?

Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Bioforsk Økologisk og Den Norske Matfestivalen står for utdelinga av den nasjonale prisen, "Årets leverandø  Les mer...
Bli utstiller under Matfestivalen-14!
Fagfolk /
 

Bli utstiller under Matfestivalen-14!

Den Norske Matfestivalen i Ålesund trekker til seg titusenvis av matglade hvert år. I år er Matfestivalen tilbake i Ålesund sentrum - og ta  Les mer...
Tilbake i bysentrum
Folk flest /
 

Tilbake i bysentrum

Etter en gjesteopptreden i Sparebanken Møre Arena kommer Matfestivalen tilbake til bysentrum, og vi gleder oss!  Les mer...
Matfestivalen fyller 30 år
Folk flest /
 

Matfestivalen fyller 30 år

Den Norske Matfestivalen i Ålesund blir arrangert for 30 gang i år og det feires med et tettpakket og spennende program for både fagfolk og  Les mer...
Gled dere til august 2014
Folk flest /
 

Gled dere til august 2014

Den Norske Matfestivalen arrangeres for 30. gang i tidsrommet 27.-30. august! Planleggingen er godt i gang, og vi kommer til å slippe nyhet  Les mer...
Takker av etter seks givende år
Folk flest /
 

Takker av etter seks givende år

Den 30. matfestivalen i rekka blir igjen arrangert i sentrum av Ålesund i 2014. For en festivalsjef som brenner for et aktivt bysentrum, er  Les mer...
Fornøyd med årets matfestival
Folk flest /
 

Fornøyd med årets matfestival

-Vi anslår at det daglig har vært 4-5.000 mennesker innom festivalarenaen. Det er mer enn jeg turde å forvente, med tanke på at vi flytta f  Les mer...
Sjarmerte seg til seier
Folk flest /
 

Sjarmerte seg til seier

Signe Stunden stakk av med seieren i bakekonkurransen "Hele Ålesund baker". Med sin uimotståelige sjarme, ekstra dusj parfyme og en sviskes  Les mer...
-E lika fisk!
Folk flest /
 

-E lika fisk!

Hvis 1. klasse ved Emblem skole er representativ for resten av den oppvoksende slekt, lover det godt for framtida til fiskerinæringa. Flest  Les mer...
Norgesmestere i jubelrus
Fagfolk /
 

Norgesmestere i jubelrus

Etter å ha forberedt seg og konkurrert under intense NM-dager, var det deilig å slippe ut følelsene under banketten på Rica Parken Hotel. S  Les mer...
Tok klippfiskgullet
Fagfolk /
 

Tok klippfiskgullet

Mads André Hansen stakk av med førsteplassen i NM i klippfisk fredag. Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen delte ut premie og godor  Les mer...
Hedra for økologisk satsing
Fagfolk /
 

Hedra for økologisk satsing

Norganic er kåra til Årets leverandør av økologiske produkt 2013. Sandnes-bedrifta har over flere år satsa på salg av økologiske varer, og   Les mer...
Smaksopplevelser i kø
Folk flest /
 

Smaksopplevelser i kø

Også torsdagen har det vært godt med besøk på festivalen. Mange jublende publikummere støtta opp om NM-deltakerne i kokkekunst og servitørf  Les mer...
Folksomt på festivalåpning
Folk flest /
 

Folksomt på festivalåpning

Over 1000 ungdommer fra hele fylket og mange andre besøkende skapte den rette stemninga under åpninga av den 29. matfestivalen i Ålesund.   Les mer...
Bondens marked
Folk flest /
 

Bondens marked

Bondens marked Sunnmøre byr på mange utstillere og restaurant med gode retter basert på kortreiste, heimelaga produkt.   Les mer...
Om akkreditering av presse
Fagfolk /
 

Om akkreditering av presse

Alt som skjer under Den Norske Matfestivalen i Ålesund er åpent for pressen. For at vi skal ha ei oversikt over hvem som kommer, ønsker vi   Les mer...
 

70 16 34 35
post@matfestivalen.no